Ruif Ballooning

Ruif Ballooning

Ruif Ballooning is een jong ballonteam uit Vaassen en verzorgt naast mooie vaarten boven de Veluwe ook vaarten boven de rest van Nederland. Het team op zich is nieuw, maar de piloot en crew-leden hebben al zeer veel ervaring opgedaan, zelfs buiten de grenzen van ons land.
Lekker ballonvaren met Ruif ballooning Vaassen
Ballontochten door ruif ballooning Vaassen

Even voorstellen

Ruif ballooning is in 2009 ontstaan toen Ben Casteel, Dennis Casteel en Roy Niekamp besloten samen iets te gaan doen in de ballonwereld. Ben Casteel heeft al sinds eind jaren tachtig van de vorige eeuw ervaring opgedaan in het ballonvaren, en is sinds 1997 zelfstandig piloot. Zijn zoon Dennis Casteel is daardoor natuurlijk ook al vroeg met het ballonvirus besmet. Roy Niekamp kwam in 2004 in aanraking met luchtballonnen en raakte ook al snel verslaafd. Dennis en Roy zijn piloten in opleiding. Ben zal deze opleiding voornamelijk gaan verzorgen. Naast deze drie heren is er een grote groep enthousiastelingen gevonden die vrijwillig helpen bij het opbouwen, achtervolgen en afbreken van de ballon.

Voor iedereen!

Ruif Ballooning heeft voor ieder wat wils. Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar een ballonvaart, kan natuurlijk bij Ruif Ballooning terecht, maar niet alleen voor zichzelf. Ruif Ballooning heeft ook cadeaubonnen, een leuk idee als u eens met een origineel cadeau wilt aankomen. Daarnaast biedt Ruif Ballooning een VIP arrangement voor 2 personen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een origineel huwelijksaanzoek. Ook grotere groepen, zoals bedrijven, kunnen bij Ruif Ballooning terecht voor een geweldige ervaring.